Reflecterende hardloophesjes

Veel mensen vinden het fijn om in het donker, als het rustig is, buiten te gaan hardlopen. Ga je in het donker lopen dan is het extra belangrijk te zorgen dat je zichtbaar bent voor andere weggebruikers. Lees meer...

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

11 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wees goed zichtbaar

Om ongelukken te voorkomen is het belangrijk dat je opvalt. Dit is natuurlijk altijd het geval, maar in het donker en tijdens slechte weersomstandigheden moet hier extra rekening mee gehouden worden. Door het dragen van reflectiekleding zorg je dat anderen je zien en rekening kunnen houden met jouw aanwezigheid, waardoor ongelukken kunnen worden voorkomen.

Heel gemakkelijk

Goed zichtbaar zijn is essentieel als je een buitensport als hardlopen beoefent. Door een reflecterend hesje of gordel aan te trekken kunnen automobilisten ja niet over het hoofd zien. De hesjes zijn licht van gewicht waardoor je bijna niet door hebt dat je deze draagt. Sommige hesjes zijn voorzien van extra LED-verlichting om nog meer op te vallen. Naast hardlopers zijn deze hesjes ook zeer geschikt voor skeeleraars en wandelaars.

Tip

Vind je het vervelend om tijdens het hardlopen een hesjes aan te hebben? Probeer dan de Wowow Cross Belt, deze gordel is gemakkelijk aan te passen naar ieders lichaam en beweegt niet los om het lichaam heen.

Toch nog vragen over de reflectiekleding voor het hardlopen? Stel ze gerust aan onze klantenservice.