Neutrale hardloopschoenen

Ben jij een loper met een neutrale voetafwikkeling en op zoek naar nieuwe hardloopschoenen? Wij helpen je graag bij het maken van je keuze. Lees meer...

Producten 1-24 van 412

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 412

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat voor hardloopschoenen heb ik nodig?

Weet jij zeker dat neutrale hardloopschoenen geschikte schoenen voor jou zijn? Zo niet, kijk dan hier hoe je erachter kunt komen wat voor soort voet je hebt en welke hardloopschoenen daarbij passen. Het is erg belangrijk dat je de juiste hardloopschoenen draagt tijdens het lopen. Als je schoenen met de verkeerde ondersteuning draagt kan dit averechts werken en is de kans op blessures groter.

Waarom kiezen voor neutrale hardloopschoenen?

De neutrale hardloopschoenen in ons assortiment zijn geschikt voor het lopen op de verharde paden. Deze schoenen geven de neutrale hardloper de juiste ondersteuning en bescherming, eigenlijk hebben de schoenen geen corrigerende werking of ondersteuning in de zool. Neutrale hardloopschoenen kun je herkennen doordat ze geen blok of andere verharding aan de binnenkant van de zool hebben. Wanneer je voet meer naar binnen kantelt kies je voor overpronerende hardloopschoenen, dit type schoen zorgt ervoor dat je voeten meer ondersteunt worden. Het is dus echt van belangrijk dat je de juiste hardloopschoenen koopt die passen bij jouw type voet.

De beste neutrale hardloopschoenen

Op Plutosport.nl vind je neutrale hardloopschoenen van verschillende populaire merken voor zowel dames, heren als kinderen (junior). Ben je op zoek naar een kleurrijke hardloopschoen? Geen probleem voor zowel dames als kinderen heb je ruime keuze uit verschillende opvallende kleuren zoals felblauw, knalroze en turquoise. De volgende modellen zijn populaire neutrale hardloopschoenen:

  • Mizuno Wave Rider: De Mizuno hardloopschoenen staan bekend om hun Wave-plaat in de tussenzool, dit biedt veel demping en geeft een zwevend gevoel tijdens het hardlopen.
  • Nike Pegasus: Dit model hardloopschoen wordt goed beoordeeld omdat ze een hele goede demping hebben en ook nog eens betaalbaar zijn. Voor zowel heren, dames als kinderen zijn ze verkrijgbaar in verschillende designs en kleuren.
  • Asics Cumulus: Ben je van plan om lange afstanden te gaan lopen? Dan zijn deze Asics hardloopschoenen perfect! De schoenen hebben een goede demping omdat de hak van de schoen wat hoger is geplaatst. Ook veel beginners voor dit model hardloopschoenen.

Tip

Voor het grootste loopcomfort is het belangrijk de juiste schoenmaat aan te schaffen. Kijk daarom eerst in de bijbehorende maattabel. Bij elk merk is de maatvoering anders.

Ondertussen op het blog:
- Wandelen versus hardlopen
- Wat zijn de beste trailschoenen?
- HOKA ONE ONE Bondi hardloopschoenen