Header USP's
Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Retourneren  Gratis retourneren Bedrukkingsservice  Bedrukkingsservice Tips&Trends  Tips&Trends

Overpronerende hardloopschoenen

Heb jij een looppatroon dat afwijkt van de neutrale loper? Kantelt jouw voet naar binnen tijdens het hardlopen? Dan heb jij last van overpronatie. Hier bieden wij de anti-pronatie hardloopschoenen voor aan. Lees meer...

1-24 van 49

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

1-24 van 49

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Voor wie zijn deze ondersteunende schoenen?

Door een simpele test kun jij vaststellen welk type voet jij hebt en wat voor hardloopschoenen jij het best kunt dragen. Kijk hier voor de test. Deze schoenen zijn geschikt voor de overpronerende loper. Dit houdt in dat de voeten naar binnen kantelen tijdens het hardlopen, wat bij het dragen van verkeerde schoenen kan zorgen voor blessures.

Wat doet de schoen?

Deze hardloopschoenen corrigeren het afwijkende looppatroon van de overpronerende hardloper. Bij dit type loper kantelt de voet tijdens het landen naar binnen, wat een klap veroorzaakt op de spieren en gewrichten. Deze ondersteunende schoenen gaan dit tegen en zorgen ervoor dat de kanteling wordt geneutraliseerd.

Tip

Voor meer informatie over hardloopschoenen kun je hier terecht. Je vind op deze pagina ook een handige truc om je veters net wat strakker te strikken, waardoor geschuif in de schoen voorkomen wordt.

Toch nog vragen over de ondersteunende hardloopschoenen? Stel ze gerust aan onze klantenservice.