Skimutsen

Producten 1-24 van 96

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 96

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Waarom een skimuts dragen tijdens het wintersporten?

Wanneer het koud is gaat veel lichaamswarmte verloren via het hoofd. Om te zorgen dat je het niet koud krijgt kun je een muts of beanie dragen. Deze zijn er in allerlei verschillende kleuren, stoffen, en leuke motieven. Natuurlijk is de muts niet per se alleen voor de winterport, als het een koude Winterdag in Nederland is kan je de muts ook dragen! 

Skimutsen voor ieder budget

In het Plutosport assortiment vind je veel verschillende soorten mutsen voor ieder budget en voor jong, oud en dames en heren. Kies je voor een muts met of zonder pluim, met of zonder motief, wil je wel of geen klep of ga je liever voor een beanie zonder al die extra fratsen? Je kunt ook altijd nog kiezen voor een hoofdband. De belangrijkste motivatie bij het kiezen van een muts of beanie is jouw persoonlijke voorkeur. Alle mutsen bieden warmte en daarom kun je kiezen voor de muts die het best bij jouw outfit past. 

Ken je de pilotenmuts al?

Voor in de extreme kou kun je het best kiezen voor de siberische muts. Deze is voorzien van lange oorflappen die onder aan de kin samenkomen, waardoor alleen het middelste gedeelte van je gezicht niet bedekt is. De siberische muts is gevoerd met (imitatie)bont wat veel warmte biedt.

Tip

Ook in de winter zweet je, was dus af en toe de muts. Kijk in de wasvoorschriften van de muts hoe je dit het best kunt doen.

Toch nog vragen over de mutsen en beanies? Stel ze gerust aan onze klantenservice.