Ski anoraks

Ski anoraks zijn helemaal hip and happening! Niet alleen in het straatbeeld zie je steeds meer anoraks, maar ook op de piste! De ski anorak houdt je lekker warm, biedt je veel bewegingsruimte en is verkrijgbaar in vele soorten en maten.

Lees meer...

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

15 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat is een anorak?

Een wintersport anorak is een skijas die je over je hoofd aantrekt. De anorak heeft vaak een korte rits vanaf de hals en één of twee ritsen vanaf de onderkant aan beide zijdes, hierdoor kun je de anorak gemakkelijk aan- en uittrekken. Een anorak mag wat ruimer om het lichaam vallen, waardoor je voldoende bewegingsruimte hebt!

Waarom een anorak dragen tijdens de wintersport?

Wist je dat de eskimo's in Groenland en Canada de anorak hebben bedacht? Aangezien de temperaturen daar ook ijskoud zijn, zochten ze een geschikte water- en winddichte jas. Een ski anorak houdt wind, kou en water buiten de deur en daarnaast is de anorak aan de voorkant grotendeels dicht, waardoor je lekker warm blijft. Perfect voor de wintersport dus! Een anorak heeft een groot vak op de buik waar je veel spullen in kunt bewaren, dit bied je de mogelijkheid om je rugzak thuis te laten.

Tip

Lees de productomschrijving van de gekozen anorak goed door om te ontdekken over welke handige specificaties de anorak beschikt!