Skipakken

Ben je op zoek naar een compleet skipak voor op de wintersport. Dit is een gemakkelijke 2-in-1 aankoop. Skipakken hebben wij in veel verschillende, opvallende kleuren. Maak de blits op de piste in jouw nieuwe skipak! Lees meer...

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

5 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De voordelen

De skipakken zijn alleen voor kinderen verkrijgbaar. Kinderen groeien snel en zijn dus waarschijnlijk na één skivakantie al weer uit hun skikleding gegroeid. Daarom is het zonde om een dure skibroek en een dure skijas aan te schaffen, terwijl dit ook als één set kan.

Soorten skipakken

Kinderen vinden het heerlijk om in de sneeuw te spelen en zij liggen dan ook vaak op de grond te rollen. Bij de ski overall zitten de jas en de broek aan elkaar vast, waardoor er geen sneeuw in de kleding kan komen wanneer zij in de sneeuw zitten of rollen. Dit voorkomt dat de kinderen nat en koud worden. De jas is gemakkelijk aan te trekken doordat de voorkant volledig kan worden opengeritst. Ook is de ski overall warm en comfortabel. De warmte kan hier niet verloren gaan tussen de broek en de jas door. De overalls zijn in allerlei kleuren en leuke prints te verkrijgen.

In het assortiment vind je ook skipakken die bestaan uit een ski jas en een salopette. Een salopette is een sneeuwbroek die voorzien is van bretels, waardoor deze niet afzakt.

Tip

Voor de beste bewegingsvrijheid is het belangrijk een skipak aan te schaffen in de goede maat. Kijk in de desbetreffende maattabel en kijk welke maat jij nodig hebt.

Toch nog vragen over de skipakken? Stel ze gerust aan onze klantenservice.