Voor welke Tenson jas kies jij?

Een jas moet zowel een lust voor het oog zijn als over de juiste eigenschappen beschikken waardoor je hem met alle verschillende weersomstandigheden kan dragen. Tenson is al jaren een outdoormerk die onder andere mooie functionele jassen in de collectie heeft. Of je nu een regenjas, skijas, anorak of warme winterjas zoekt, Tenson laat jou op je best voelen tijdens jouw actieve buitenleven.

Het regenpak tegen weer en wind

Bah, regen daar wordt niemand blij van! Helaas hebben we er in ons Kikkerlandje wel vaak mee te maken. In onze Tenson collectie vind je met name veel regenpakken waardoor je van top tot teen droog overkomt. De regenkleding van Tenson heeft de speciale MPC-technologie toegepast, dit staat voor Moisture Permeable Coating. Deze technologie bestaat uit een extra coating die over de stof heen zit waardoor het regenpak niet zijn goede comfort verliest. De regenpakken zijn voorzien van getapete naden en ritsluiting, waardoor de regen geen kans heeft om jou een nat pak te bezorgen.

De piste op? Ook daar heeft Tenson aan gedacht

Tijdens de wintersport kan het weer snel veranderen en daar moet jouw uitrusting dan ook op voorbereid zijn. De skijassen van Tenson ademen goed en houden je droog en warm, precies wat je nodig hebt op de piste. De MPC-technologie is net zoals bij de regenpakken ook toegepast bij de skijassen, sommige skijassen hebben zelfs de MPC Plus™ technologie waarbij een waterdichtheid van 8.000 mm wordt gegarandeerd. Tel er de getapete naden en sneeuwvanger bij op en je hebt de meest ideale Tenson skijas te pakken! 

Maak kennis met de anoraks en al zijn voordelen

Ben je een echte koukleum dan is een anorak het proberen waard! In het ijskoude Canada en Groenland bedachten de eskimo's de anorak jas, een jas die bij zware weersomstandigheden nog voldoende warmte en comfort biedt. De anorak jas trek je over je hoofd aan en is vaak wat langer waardoor je ook warme billen hebt! Tenson heeft ook anorak jassen in de collectie die vooral geliefd zijn bij snowboarders. De MPC Extreme™ technologie is hierbij toegepast, de hoogste kwaliteit binnen de Tenson jassen waarbij een waterdichtheid van 10.000 mm wordt gegarandeerd. 

Warmhouders voor de koude dagen

En last but zeker niet least: de lifestyle winterjassen voor alledaags gebruik! Met de winterjassen van Tenson kan jij helemaal ingepakt de kou trotseren. Binnen de Tenson collectie winterjassen kun je kiezen uit gewatteerde jassen en parka's voor dames of heren. Door de toegepaste technologieën houd je wind, kou en regen buiten de deur. Bij veel tassen zie je de Airpush Insulate technologie terug, dit is een synthetisch isolatiemateriaal zonder veren, dat je een comfortabel gevoel geeft in koude én natte omstandigheden. Sommige winterjassen hebben ook een donsvoering, dat net zoveel warmte afgeeft. Wist je dat je donsjassen het beste wast met een tennisbal in de wasmachine? Dit voorkomt klitten in het dons waardoor je de jas op den duur niet meer optimaal kan gebruiken!