Korte hardloopbroek heren

Een korte hardloopbroek wordt natuurlijk voornamelijk in de lente en de zomer gedragen, maar ook op de warme herfstdagen kun je ervoor kiezen om je lange hardloopbroek in de kast te laten liggen. Ook als je een hardloopwedstrijd gaat lopen en je zo min mogelijk ballast mee wilt sjouwen, is het logisch dat je voor een korte hardloopbroek kiest! Lees meer...

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

2 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Lichte hardloopbroek

Een korte hardloopbroek is niet alleen lekker luchtig, maar biedt ook nog eens heel veel bewegingsvrijheid! Korte hardloopbroeken zijn verkrijgbaar als strakke variant, maar er zijn ook lossere modellen verkrijgbaar! De losse hardloopbroeken zijn vaak iets lichter dan de strakke variant en daarnaast zijn ze ook extra ventilerend, waardoor er meer frisse lucht bij het lichaam komt. De strakke hardloopbroek wint het daarentegen op het gebied van aerodynamica.

Goede hardloopbroek

Een goede korte hardloopbroek is een broek die jou in staat stelt om grenzen te verleggen en persoonlijke records te lopen! Hiervoor is het belangrijk dat de hardloopbroek transpiratievocht direct afvoert naar buiten, flexibel is en een juiste pasvorm heeft. De korte hardloopbroek moet eigenlijk zo lekker zitten, dat je bijna niet voelt dat je ‘m aan hebt! Alleen dan kun jij je helemaal focussen op de hardlooptraining of hardloopwedstrijd, waardoor je het beste uit jezelf kunt halen.