Hardloopshirts met korte mouwen

Producten 1-24 van 217

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 217

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wanneer kiezen voor een hardloopshirt met korte mouwen?

Naast het feit dat de persoonlijke voorkeur meetelt, is er wel degelijk een richtlijn voor het dragen van hardloopshirts met lange- of korte mouwen. Het is belangrijk om tijdens het hardlopen je hardloopkleding af te stemmen op het weer buiten. Je wilt het niet te warm of te koud hebben wanneer je gaat hardlopen. Wanneer de temperatuur onder de 15 graden Celcius ligt, is het verstandig een hardloopshirt met lange mouwen te dragen. Het is belangrijk het lichaam goed warm te houden om de kans op blessures te verkleinen. Als de temperatuur buiten 15 graden of hoger is, is het geen probleem om in een hardloopshirt met korte mouwen of hardlooptop hard te lopen.

Het beste hardloopshirt met korte mouwen?

Het is belangrijk dat het hardloopshirt gemaakt is van een goed ademende stof. Daarnaast moet het shirt het zweet snel af kunnen geven aan de buitenlucht om ervoor te zorgen dat het droog en comfortabel blijft aanvoelen. Hardloopshirts gemaakt van polyester bezitten deze eigenschappen. Veel merken op Plutosport.nl maken gebruik van speciale technologieën om het zweet goed af te kunnen voeren. Zo gebruikt Adidas de ClimaLite technologie en Nike haar Dri-Fit technologie. In de productomschrijvingen kun je per hardloopshirt zien van welke technologie(ën) de shirts voorzien zijn. Voor zowel dames als heren is er een ruim aanbod te vinden op Plutosport.nl.

Hoe was ik een hardloopshirt met korte mouwen?

Om het hardloopshirt zo lang mogelijk te kunnen gebruiken is het belangrijk dat deze op de juiste manier gewassen wordt. Onze tip is om je hardloopshirt direct te wassen na het sporten. Zo voorkom je dat transpiratie in je hardloopshirt trekt. En stop het hardloopshirt ook niet in de droger, maar hang deze op.

Toch nog vragen over het hardloopshirt met korte mouwen? Stel ze gerust aan onze klantenservice.