Ondershirts korte mouwen hardlopen

Tijdens het hardlopen wil je natuurlijk ongestoord kunnen rennen en niet afgeleid worden door bijvoorbeeld hardloopkleding die niet lekker zit! Een ondershirt met korte mouwen is vooral in de lente een populair kledingstuk onder hardlopers, maar ook in de koudere wintermaanden kiezen sommige hardlopers ervoor om een ondershirt met korte mouwen te dragen. Lees meer...

21 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

21 producten

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Onzichtbare ondershirts

Ondershirts met korte mouwen zijn vaak naadloos of hebben platte naden, hierdoor zijn de shirts bijna onzichtbaar onder je normale hardloopkleding! Daarnaast zorgt deze fijne eigenschap er natuurlijk voor dat schuurplekken en wondjes voorkomen worden, waardoor jij je optimaal kunt focussen op het hardlopen!

Flexibele ondershirts

Een ondershirt met korte mouwen is vaak heel flexibel en biedt daardoor veel bewegingsvrijheid! Hoewel je het ondershirt met korte mouwen vaak als extra laag draagt, zorgt het shirt er dus niet voor dat je beperkt wordt in je bewegingen.

Ademende ondershirts

Het hoofddoel van een ondershirt is dat deze het lichaam droog en fris houdt! De ademende eigenschappen van het ondershirt zorgen er bijvoorbeeld voor dat er voldoende frisse lucht bij het lichaam kan komen, de vochtafdrijvende eigenschappen zorgen ervoor dat transpiratievocht direct afgevoerd wordt naar buiten en de sneldrogende eigenschappen zorgen ervoor dat ook het shirt droog blijft!