Ondershirts lange mouwen hardlopen

Producten 1-24 van 44

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 44

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Waarom een ondershirt met lange mouwen dragen tijdens het hardlopen?

Veel hardlopers kiezen er in de winter voor om zich te kleden volgens het drielagensysteem. Het drielagensysteem zorgt ervoor dat je het niet snel koud zult krijgen! Tevens voorkom je met het drielagensysteem dat je het te warm krijgt. Het drielagensysteem is er namelijk op ingericht dat je je hardloopkleding aan kunt passen naar je eigen behoefte. De eerste laag van het drielagensysteem draag je direct op de huid en is het ondershirt met lange mouwen! Het ondershirt vormt dus eigenlijk de basis van jouw winterse hardloopoutfit. Daaroverheen draag je een normaal hardloopshirt met lange mouwen en als laatste laag draag je een hardloopjack. Krijg je het toch een beetje warm? Dan kun je het hardloopjack opendoen of zelfs uitdoen. Is het een wat warmere dag? Dan kun je er altijd voor kiezen om een ondershirt met korte mouwen te dragen.

De kenmerken van een ondershirt met lange mouwen

Tijdens het hardlopen wil je je natuurlijk optimaal kunnen concentreren en is afgeleid worden wel het laatste dat je wilt! Een goed ondershirt met lange mouwen zit zo lekker dat je (bijna) niet voelt dat je het shirt aan hebt, veel ondershirts zijn namelijk naadloos of hebben platte naden. Daarnaast is een ondershirt met lange mouwen heel flexibel, waardoor deze veel bewegingsvrijheid biedt. Maar één van de belangrijkste eigenschappen van het ondershirt met lange mouwen is misschien wel dat deze het lichaam droog en fris houdt, dit doet het shirt door transpiratievocht direct naar buiten af te voeren en daarnaast juist ook frisse lucht van buiten aan te trekken!

Ondershirt met lange mouwen voor dames en heren

Op Plutosport.nl is er voor dames en heren een breed assortiment ondershirts met lange mouwen te vinden. De grote merken binnen het aanbod zijn Asics, Craft, Nike en Rogelli waarbij ieder merk andere eigenschappen heeft die ervoor zorgen dat jij heerlijk comfortabel kunt hardlopen. De Coolmax-Air vezels van Craft zorgen continu voor voldoende ventilatie en vochtafvoer en bij Nike is de welbekende Dri-FIT technologie je vast bekend. Deze technologie houdt je zowel droog als comfortabel tijdens het hardlopen.