Ondershirts lange mouwen hardlopen

Als je in de winter gaat hardlopen is het soms lastig om te bepalen welke hardloopkleding je precies aan moet trekken. Heb je het snel koud? Dan is het aan te raden om een ondershirt met lange mouwen te dragen! Lees meer...

Producten 1-24 van 40

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 40

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Winteroutfit

Veel hardlopers kiezen er in de winter voor om zich te kleden volgens het drielagensysteem. Het drielagensysteem zorgt ervoor dat je het niet snel koud zult krijgen! Tevens voorkom je met het drielagensysteem dat je het te warm krijgt. Het drielagensysteem is er namelijk op ingericht dat je je outfit aan kunt passen naar je eigen behoefte. De eerste laag van het drielagensysteem draag je direct op de huid en is het ondershirt! Het ondershirt vormt dus eigenlijk de basis van jouw winterse hardloopoutfit. Daaroverheen draag je een normaal hardloopshirt en als laatste laag draag je een hardloopjack. Krijg je het toch een beetje warm? Dan kun je het hardloopjack opendoen of zelfs uitdoen.

Ondershirt hardlopen

Tijdens het hardlopen wil je je natuurlijk optimaal kunnen concentreren en is afgeleid worden wel het laatste dat je wilt! Een goed ondershirt zit zo lekker dat je (bijna) niet voelt dat je het shirt aan hebt, veel shirts zijn namelijk naadloos of hebben platte naden. Daarnaast is een ondershirt heel flexibel, waardoor deze veel bewegingsvrijheid biedt. Maar één van de belangrijkste eigenschappen van het ondershirt met lange mouwen is misschien wel dat deze het lichaam droog en fris houdt, dit doet het shirt door transpiratievocht direct naar buiten af te voeren en daarnaast juist ook frisse lucht van buiten aan te trekken!