Header USP's
Retourneren  Gratis retourneren Bedrukking  Bedrukkingsservice Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Korting  Altijd topmerken met korting Tips&Trends  Tips&Trends

Sportondergoed

Als je gaat sporten is het van belang dat je de juiste sportkleding draagt. Sportondergoed is een belangrijk onderdeel daarvan, omdat je deze laag direct op de huid draagt. Draag je niet het juiste ondergoed, dan kan dit wrijving en irritatie veroorzaken. Lees meer...

1-24 van 43

Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-24 van 43

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Kies het juiste sportondergoed

Het is belangrijk om tijdens het sporten speciaal sportondergoed te dragen. Het verschil met ‘gewoon’ ondergoed is dat sportondergoed ademende- en vocht afdrijvende eigenschappen bezit. Daarnaast moet sportondergoed aansluitend en comfortabel zitten. Sportondergoed bestaat uit een boxer voor dames en heren en een sportbeha voor de dames.

De boxer

Een sport boxer mag niet te strak zitten, maar mag ook zeker niet verschuiven. De meeste boxers zijn naadloos, zodat je geen randen onder je sportkleding ziet zitten. Daarnaast zijn er boxers die tevens als thermoshort dienen. Deze thermoshorts regelen je lichaamstemperatuur. Lees meer over boxers en bekijk het hele assortiment.

De sportbeha

Een stevige sportbeha is van belang om overbelasting en hangende borsten te voorkomen. Belangrijke aandachtspunten zijn: de juiste maat, wel of geen cups, dunne of dikke schouderbanden, het materiaal en het type sluiting. Lees meer over de keuze voor een juiste sportbeha en bekijk meteen het hele assortiment.