Sportonderbroeken hardlopen

Als je naar school of werk gaat ben je natuurlijk niet zoveel in beweging als tijdens het sporten, het klinkt dan ook logisch dat je in het dagelijks leven gewoon ondergoed kunt dragen en tijdens het hardlopen voor speciaal sportondergoed kiest. Een goede sportonderbroek is ademend, vochtafdrijvend én sneldrogend, een ideale basis voor jouw hardloopoutfit dus! Lees meer...

Producten 1-24 van 26

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 26

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Hardlooponderbroek

Bij een sportonderbroek denk je misschien al snel aan mannen, toch is een goede sportonderbroek ook voor vrouwen een essentieel onderdeel van de hardloopoutfit! De voordelen van een sportonderbroek zijn namelijk eindeloos, terwijl een gewone onderbroek veel hinder op kan leveren tijdens het hardlopen. In tegenstelling tot een gewone onderbroek heeft een goede sportonderbroek platte naden of is zelfs helemaal naadloos, waardoor je geen last kunt krijgen van schurende naden! Daarnaast worden gewone onderbroeken vaak gemaakt van katoen, wat vocht vasthoudt en dat is natuurlijk het laatste dat je wilt tijdens het hardlopen. Sportonderbroeken worden veelal gemaakt van polyester, wat ervoor zorgt dat transpiratievocht snel afgevoerd wordt en het lichaam droog blijft!

Comfortabel hardlopen

Met een goede sportonderbroek profiteer je dus van vele voordelen en kun je ongestoord hardlopen, dat komt jouw hardloopprestaties natuurlijk alleen maar ten goede! Veel sportonderbroeken zijn wel iets duurder dan normale onderbroeken, maar de sportonderbroek gaat dan ook vele malen langer mee dan een normale onderbroek. Door de verschillende speciale eigenschappen van een sportonderbroek, is een sportonderbroek namelijk veel beter bestand tegen bijvoorbeeld beweging en transpiratievocht dan een gewone onderbroek. Een sportondergoed zal zijn goede pasvorm dan ook heel lang behouden, waardoor je er heel lang plezier van kunt hebben.