Ski fleece vesten

Een fleece vest is de tweede laag in het traditionele drielagensysteem, dit houdt in dat je het fleece vest over de thermokleding en onder de skijas draagt. Fleece is licht van gewicht en heerlijk zacht, mede daardoor zit een fleece vest natuurlijk zeer comfortabel! Daarnaast is fleece in staat om lucht vast te houden, waardoor een isolerende laag gecreëerd wordt en je het niet snel koud zult hebben!

Producten 1-24 van 87

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 87

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat maakt ski fleece vesten zo warm?

Fleece is synthetisch materiaal en houdt je lichaam warm door de lichaamswarmte zo dicht mogelijk bij de huid vast te houden, het isoleert dus. Wanneer het heel koud buiten is, zoals tijdens de wintersport, vertraagt fleece het verlies van de warmte van jouw lichaam naar de lucht. Tegelijkertijd is fleece ademend, licht van gewicht en makkelijk overal mee te nemen. Je draagt fleece over je thermokleding als tweede laag van een 3-lagensysteem dat je goed warm houdt. Heb je het te warm? Dan open je het vest gewoon om iets meer frisse lucht te voelen. Naast wintersport is een ski fleece vest ook fijn voor de koude dagen in ons eigen kikkerlandje. Zodat je niet befleecet!

De beste ski fleece vesten voor heren, dames en kinderen

Wil je ook de voordelen van een ski fleece vest ervaren? Bij Plutosport.nl zijn de ski fleece vesten voor dames, heren en kids altijd scherp geprijsd en voor elke portemonnee: van een ski fleece vest van The North Face tot fleece van Protest. De ski fleece vesten van The North Face zijn uitgevoerd met speciale technologieën, zoals een Polartech voering. Dit regelt de temperatuur: de kleine luchtzakken houden lucht vast en zijn tegelijkertijd ademend. Het biedt warmte en is lekker licht van gewicht. Scoor je fleece vesten nu voor de wintersport.