Ski fleece

Producten 1-24 van 135

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 135

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Wat is fleece?

Fleece is een lichte en zachte stof, dit maakt dan ook dat kleding van fleece stof zeer comfortabel zit. Fleece is in staat om lucht op te nemen en vast te houden, waardoor er een isolerend effect gecreëerd wordt. Door de isolerende functie is fleece ook een lekker warme stof om te dragen tijdens de wintersport! Tevens kan fleece stof transpiratievocht afvoeren, waardoor zowel de stof als de huid droog blijft.

Goedkope fleece versus dure fleece

De prijzen van fleece vesten variëren sterk, maar wat is nu eigenlijk het verschil tussen de dure en goedkopere fleece vesten? De duurdere fleece vesten bieden vaak iets meer luxe en comfort, waardoor je er waarschijnlijk meer en langer plezier van zult hebben. De duurdere fleece vesten zijn vaak voorzien van een hoge kraag, goed afsluitende mouwen, een goede pasvorm en twee afsluitbare zakken. De goedkopere fleece vesten hebben vaak een iets wijder model en geen afsluitende mouwen, hierdoor is de kans groter dat er koude lucht onder het vest komt.

Hoe fleece wassen?

Fleece is makkelijk in onderhoud. Het kan op maximaal 30°C gewassen worden, maar het is niet aan te raden om een fleece vest in de droger te doen. Fleece droogt in principe snel en hoeft daarom niet perse in de droger.

Ondertussen op het blog:
- Wat moet je weten over thermokleding
- Zó kleed je je op wintersport!
- Wintersport protectie