In-mold skihelmen

De in-mold skihelmen zijn licht van gewicht en bieden voldoende bescherming aan de recreatieve skiërs en snowboarders. De in-mold skihelmen zijn dan ook de meest gebruikte skihelmen op de pistes! Lees meer...

In-mold helmen

Geschikt voor: recreatieve skiërs en snowboarders die zich alleen op de pistes begeven.

Licht van gewicht
Hard-shell helmen

Geschikt voor: ervaren skiërs en snowboarders die ook off-piste en en/of in funparken te vinden zijn.

zwaarder dan in-mold helmen
Hybride helmen

Geschikt voor: skiërs en snowboarders die zowel op de piste als off-piste en in funparken actief zijn.

Een combinatie van in-mold en hard-shell

Producten 1-24 van 47

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 47

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

In-mold skihelmen

De in-mold skihelmen hebben een harde, maar dunne buitenzijde. De zachte binnenzijde is gemaakt van schuim, dit is tegen de harde buitenkant aan gespoten. Eventuele schokken kunnen op deze manier door het schuim opgevangen worden.

Ten opzichte van de hard shell skihelm en de hybride skihelm is de in-mold skihelm licht van gewicht en heeft veel ventilatiegaatjes. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat de skihelm zeer comfortabel zit en voldoende ventilerend is. Door de heerlijk zachte oorpads houd je ook nog eens lekker warme oren!

Veiligheid

Ook aan de veiligheid is natuurlijk gedacht! De harde buitenkant beschermt het hoofd bij een botsing of een val, echter is de buitenzijde wel te dun om je ook te beschermen tegen scherpe voorwerpen (zoals bijvoorbeeld rotswanden). De zachte binnenzijde absorbeert de klap die vrijkomt bij een ongeluk, waardoor deze (grotendeels) opgevangen wordt voordat de klap het hoofd bereikt.