Header USP's
Levering  Voor 22.00 uur besteld, morgen in huis* Retourneren  Gratis retourneren Bedrukkingsservice  Bedrukkingsservice Tips&Trends  Tips&Trends

Korte hardloopbroek

In de lente, zomer en herfst kan het heerlijk zijn om in een korte broek hard te lopen, dan is de buitentemperatuur vaak comfortabel en is het niet nodig om een lange hardloopbroek te dragen. Een korte hardloopbroek is luchtig, waardoor je lichaam zijn warmte goed kwijt kan en je voorkomt dat je het te warm krijgt tijdens het hardlopen. Lees meer...

1-24 van 36

Pagina:
  1. 1
  2. 2

1-24 van 36

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Strakke hardloopbroek versus losse hardloopbroek

De één vindt het heerlijk om een korte strakke hardloopbroek te dragen, terwijl de ander het juist fijn vindt als de korte hardloopbroek wat losser zit. Hoewel je bij lange hardloopbroeken vaak alleen maar kan kiezen voor een strakke variant, kun jij bij de korte hardloopbroeken ook kiezen voor een losser model! De voordelen van een losse hardloopbroek ten opzichte van een strakke hardloopbroek is dat deze extra ventilatie biedt en vaak iets lichter is. Maar welke korte hardloopbroek geschikt is voor jou, is vooral afhankelijk van je eigen voorkeur!

Comfortabele korte hardloopbroek

Een goede korte hardloopbroek moet aan een aantal belangrijke voorwaarden voldoen, zo is het bijvoorbeeld heel wenselijk dat de korte hardloopbroek gemaakt is van een elastische stof. Een elastische hardloopbroek biedt veel bewegingsvrijheid, maar is ook heel aerodynamisch. Daarnaast is het belangrijk dat de korte hardloopbroek ademend is, zodat transpiratievocht direct naar buiten afgevoerd wordt en het lichaam droog en fris blijft.

Tip

Glijden jouw benen langs elkaar tijdens het hardlopen? Let er dan op dat de korte hardloopbroek lang genoeg is om te voorkomen dat je je huid kapot schuurt.