Thermoshirts met lange mouwen voor dames

Lekker skiën of snowboarden is heerlijk! Maar wat doe je aan als het zonnetje een dagje niet schijnt? Een thermoshirt met lange mouwen natuurlijk! Het thermoshirt houdt je warm en droog, zo kun je toch de hele dag lekker genieten van de mooie afdalingen!

Lees meer...

Producten 1-24 van 52

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Producten 1-24 van 52

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren

De eerste laag

Een thermoshirt met lange mouwen komt het beste tot zijn recht als je het shirt direct op de huid draagt, op deze manier kan transpiratievocht direct afgevoerd worden en kan de lichaamswarmte meteen vastgehouden worden! Jij zult het dus voorlopig niet koud hebben met een thermoshirt met lange mouwen aan!

Een wintersport thermoshirt met lange mouwen moet iets losser om het lichaam vallen, dan is het shirt namelijk goed in staat om de lichaamswarmte vast te houden. Zelfs als je een tijdje stilzit, houdt het shirt je nog steeds warm!

Materiaal

Thermokleding wordt vaak van de materialen Merinowol en polyester gemaakt! Beide stoffen hebben grote voordelen, zo zijn ze licht van gewicht, ademend en behouden ze lang hun mooie vorm. Daarnaast heeft Merinowol nog één groot voordeel, dit materiaal blijft namelijk heel lang heel fris. Sterker nog, je hoeft het bijna nooit te wassen. Je kunt de thermokleding van Merinowol het beste een paar uur uithangen, daarna is het gewoon weer schoon!

Lang of kort

Er zijn veel verschillende soorten en maten thermoshirts, maar er is één heel belangrijk verschil tussen deze verschillende modellen. Kies je voor lange of voor korte mouwen? Als er een harde wind staat of het is gewoon heel koud op de piste, kies dan voor een thermoshirt met lange mouwen! Dit shirt kan op koude dagen net dat beetje extra warmte geven die je nodig hebt voor een comfortabele temperatuur.

Tips

Lees goed het waslabel voordat je je thermoshirt in de wasmachine gooit! Het is namelijk heel belangrijk om deze instructies goed op te volgen. Zo blijven de eigenschappen van het thermoshirt het beste behouden en heb je het langste plezier van het thermoshirt met lange mouwen!

Heb je vragen? Stel ze gerust aan onze klantenservice.