Sport je fit:

Hardlopen

Hardloopschoenen aan en gaan! Hardlopen is een zeer laagdrempelige sport die niet alleen veel lichamelijke, maar ook veel mentale voordelen met zicht meebrengt. Hardlopen versterkt je spieren, gewrichten en zelfs je hart! Daarnaast geeft hardlopen je energielevel een boost en werkt een rondje hardlopen ook nog eens stressverlagend.

Fietsen

Of je nu 8 of 88 bent, fietsen is goed voor je! Tijdens het fietsen breng je je vetverbranding op gang, zal je conditie beter worden en natuurlijk bouw je er ook spiermassa mee op. Voor veel mensen is een fietstocht tevens een goede reden om lekker naar buiten te gaan om te genieten van de mooie natuur en het fijne zonlicht!

Wandelen

Wandelen is gezond voor lichaam en geest! Wandelen verlaagt de bloeddruk, vergroot het vermogen van de longen, verbetert de spijsvertering en zorgt voor de aanmaak van gelukshormonen endorfine en serotonine. Het maakt niet uit waar je bent of hoe laat het is, je kunt altijd en overal wel een rondje wandelen!

Zwemmen

Wist je dat zwemmen een echte fullbody work-out is? Zwemmen is namelijk veel meer dan alleen een beetje in het water dartelen… Het zorgt voor een goede conditie en sterkere spieren, daarnaast is de kans op blessures bij het zwemmen juist weer heel klein! Genoeg redenen om regelmatig een paar baantjes te trekken dus!

Tennis

Wil jij graag meer bewegen, maar ben je ook op zoek naar een beetje spanning en sensatie? Dan is tennis misschien wel dé sport voor jou! Tijdens het tennissen ben je constant in beweging, waardoor je dus flink wat vet verbrandt en je lichaam een stuk sterker maakt. Daarnaast maakt het spelelement het tennissen zó leuk dat je bijna vergeet dat je aan het sporten bent!

Voetbal

Voetbal is veel meer dan alleen maar achter een bal aan rennen… Voetbal is een echte teamsport, doordeweeks trainen jullie om een steeds beter team te worden en in het weekend staan jullie op het voetbalveld om punten te pakken. Het sporten in teamverband is niet alleen heel gezellig, maar zorgt er bijvoorbeeld ook voor dat je leert om samen te werken.