De sneakertrends van 2021!

Een nieuw jaar met nieuwe trends en daar horen natuurlijk ook nieuwe sneakers bij! De magische toverwoorden van dit jaar zijn felle kleuren, retro en hoge sneakers! Maar natuurlijk zijn ook de minimalistische sneakers nog lang niet uit het straatbeeld verdwenen! Shop hier je nieuwe sneakers!

Witte sneakers

Witte sneakers zijn inmiddels echte klassiekers en ook dit jaar sla je de spijker op z’n kop met deze pareltjes! Door hun basic kleur en strakke uitstraling kun je er werkelijk alle kanten mee op, de sneaker staat fantastisch onder een flared pants of stoere short, maar ook onder een leuk jurkje misstaan deze sneakers niet!

Tip: Zijn je sneakers vies geworden? Giet een beetje witte azijn op een doek en je wrijft ze zo weer schoon!

Dad sneakers

De dad sneakers zien we al een paar jaar voorbijkomen en ook in 2021 ben je nog helemaal hip met deze comfy sneakers aan je voeten! De dad sneakers hebben vele voordelen: de dikke zool zorgt er bijvoorbeeld voor dat het lijkt alsof je op wolken loopt, je kunt ze ein-de-loos combineren én het zijn echte eye-catchers die jouw outfit een boost geven!

Tip: Ga jij helemaal voor de athleisure trend? Draag de sneakers dan met een paar dikke sportsokken erboven!

Retro sneakers

Onverwachte terugkomers zijn natuurlijk het leukst! Dit jaar gaan we terug naar de kleurrijke 70's, de tijd van fleurige kleuren, ronde neuzen en rubberen zolen. Zou jij ook zo graag nog even terug willen naar de onbezorgde 70’s? Dan mag een paar retro sneakers natuurlijk niet ontbreken in jouw schoenenkast!

Tip: Jouw hippe sneakers vallen extra op als je er een opgerolde jeans boven draagt.

Gekleurde sneakers

Dit jaar zijn felle kleuren dé trend! Hoewel je het misschien niet zou verwachten, is deze trend zowel voor de echte showpony's als voor degene die leven volgens het motto ‘doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’. De sneakers zijn namelijk niet alleen verkrijgbaar in bonte combinaties, maar bijvoorbeeld ook als statement in slechts één felle kleur. Is dat nog een beetje te heftig voor je, maar wil je deze trend niet helemaal aan je voorbij laten gaan? Kies dan voor witte sneakers met een fel detail!

Tip: Wil je zo lang mogelijk genieten van de mooie kleuren van jouw sneakers? Bewaar ze dan op een donkere plek, zodat ze niet snel zullen verkleuren!

Hoge sneakers

Yes! De hoge sneakers zijn weer terug van weggeweest! Hoewel we de ‘high tops’ al wat langer kennen van merken als Converse en Vans, zijn ze nu ook terug te vinden in de collecties van Nike, Adidas, Skechers en zelfs Tommy Hilfiger! Als je bij hoge sneakers vooral denkt aan winterse temperaturen heb je het helemaal mis, ze zijn namelijk juist ideaal om te combineren met een leuke enkelhoge jeans of een zomers jurkje.